IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиненията между САЩ и Китай относно коронавируса няма да доведат до нищо добро

Необходимо е международно разследване за произхода на пандемията, за да бъдат научени важни уроци

20:47 | 05.05.20 г. 4
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Getty</em></p>

Снимка: Getty

Последна актуализация: 08:02 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 5 rate down comment 4
крас
преди 4 години
Идеята за международно разследване в КИТАЙ е пълно безуние, което просто няма да се състои.КИТАЙ ОТ 30 ГОДИНИ ИЗГРАЖДА ТИХО И НЕЗАБЕЛЕЖИМО ТАКЪВ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗАМ ПРЕД КОЙТО ТОЗИ НА ХИТЛЕР БЛЕДНЕЕ!!!Вижте парада на китайската армия по случай 70 годишнината й. Това не са войници, а роботи. За показаната бойна техника да не говорим. Със сигурност са изпреварили руснаците. Кацнаха и на обратната страна на Луната. Строят болници за дни , а ние 13 км. тръбопровод за месеци. НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА на КИТАЙ се изграждаше по един прикрит АЗИАТСКИ НАЧИН, който бонговци като ОБАМА хранеха с парите на американския данъкоплатец. Да изграждаш китайската икономика с парите на американския данъкоплатец е все едно да храниш ДРАКОНА, който ще те изяде.Това бе не само лоша идея , но и истиско безумие, което поколения американски политици правеха в името на ПЕЧАЛБАТА, която им носеше изнесеното в КИТАЙ производство. От една скапана азиатска държава КИТАЙ се превърна във фабриката на света. На Тръмп се падна тежката задача да преобърне нещата. Мисля, че е доста закъснял за да върне производството в САЩ .Проблема му не са ТЕХНОЛОГИИТЕ , а КАДРИТЕ които в АМЕРИКА лепсват.КАДРИ НЕ СЕ СЪЗДАВАТ ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ. Кадрите се подготвят с десетилетия, а за това е необходима и МОТИВАЩИЯ каквато в една МНОГОНАЦИОНАЛНА държава като САЩ липсва. САЩ губят и битката за колонията си Русия, където от УЛРАЛ на изток всичко е китайско. Да не говорим за посъветското пространство което е изцяло под китайска зависимост. СКОРО БИТКАТА МЕЖДУ САЩ И КИТАЙ ЩЕ ПЛАМНЕ И В САМАТА МОСКВА.Процеса на самоизолация на Путин и пандемосания на 100 ден от управлението си Мишустин показват процес на РАЗПАД , който се движи от ПЕРИФЕРИЯТА към ЦЕНТЪРА на управление. СКОРО ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ИСТИНСКАТА БИТКА ЗА МОСКВА МЕЖДУ ПРОАМЕРИКАНСКИТЕ ОЛИГАРСИ И ПРОКИТАЙСКИТЕ РЕГИОНИ НА РУСИЯ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 5 rate down comment 4
stefanstefanov
преди 4 години
А кой внесе производствените мощности там!?Прозрачните-недалновидно мислещи и алчни "западни" тикви.Тегли каиша сега.Кой каквото посее, това ще жъне.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 8
cherney
преди 4 години
Не е въпроса в това дали вируса тръгва от Китай, а как ще реагира света на това, че епидемията е факт заради лъжите и скриването на информация от Китайската комунистическа партия. Тайван от средата на януари алармира СЗО, но понеже никой не признава тази държава и всяко едно западно правителство през последните две десетилетия правеше *** на другарите от Пекин, заради това е тази криза. Да видим дали света ще се направи на глух, сляп и ням по отношение на Китай или ще започне макар и дълъг процес на изнасяне на производствени мощности от Китай, респективно санкции спрямо този червен тумор.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 7
Dr. Vatnikov
преди 4 години
Зависи за кой.Бойкот на Китай би бил добър за местните производства, местенето на заводи от Китай също е добре за тези, които съумеят да ги привлекат.Така, че както казва старата поговорка - за един сватба, за други брадва.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още